Zvezda i Budućnost dobili arbitre za drugi meč polufinala ABA lige: Izbor se neće svideti crveno-belima

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

I ne baš dobre vesti za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde su odlično započeli polufinalnu seriju protiv Budućnosti, pošto su u prvom meču pred svojim navijačima slavili sa 93:55. Drugi meč je na programu u utorak, 23. maja, s početkom od 20 časova, a ekipe su saznale i ko će deliti pravdu.

Ima priliku Crvena zvezda da novim trijumfom obezbedi i plasman u finale, gde će čekati svog rivala za kog trenutno figuriraju čak tri tima. Cedevita Olimpija je već u finalu, dok će Partizan i SC Derbi odigrati majstoricu četvrtfinalnog duela, koja je programu od20 časova.

Budućnost je u potpunosti nadigrana u prvoj utakmici, ali se nadaju Podgoričani da će seriju vratiti ponovo u Beogradu. Što se tiče druge utakmice, ABA liga je odredila i arbitre za ovaj duel u Podgorici, a to se neće baš svideti navijačima Crvene zvezde, jer sudi i jedno omraženo ime.

Radi se o Mateju Boltauzeru, koji će biti glavni arbitar, a pored njega će pravdu deliti još i Milan Nedović i Denis Hadžić.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Budućnosti na engleskom urlao na igrače: You play like pu..y

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. maj 2023 | 18:20

    Нисмо изненађени...па ми већ годинама доминирамо над свим тимовима, судијама, подметањима, играмо мушки, не кмечимо као поједини, не цинкамо, не ударамоо ћушке као неки истраумирани и искомплексирани...јер на муци се познају јунаци...

  • Уа

    22. maj 2023 | 19:25

    Ови ће опет да причају да је Човићева лига, а нон стоп нам суде гробарске судије, постављене у време тренера без роминга

  • Jel izbor za mis u pitanju

    22. maj 2023 | 18:04

    Pa da im se neki(a) ne sviđa? Izađeš, odigraš i dobiješ ako si bolji a jesi i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA