Čarapićeva luda utakmica donela Borcu trijumf protiv Mege: Uroš brojao do 30 poena i "nadigrao" Cerovinu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sa druge strane, kapiten Ružičastih išao je do brojke od 20 poena na meču

Košarkaši Borca savladali su ekipu Mege u odloženoj utakmici prvog kola Superlige Srbije na domaćem parketu, ali nisu uspeli da steknu prednost u međusobnim okršajima, tako da Ružičasti tim i dalje sve drži u svojim rukama - 87:82.

Čačani su večeras bili napadački raspoloženi, što se posebno može reći za maestralnog Uroša Čarapića, koji je došao do 30 poena i dva skoka uz četiri asistencije. Za dva je šutirao 5/9, sa distance je bilo polovičan (3/6), dok je sa penala imao odličnih 11/13.

Time je faktički nadigrao Luku Cerovinu, kapitena Mege, na drugoj strani. Sjajni Cera je odigrao odlično prvo poluvreme, da bi šuterski malo zastao u drugom. Postigao je 20 poena uz po četiri skoka i isto toliko asistencija. Za dva je šutirao 3/8, za tri 3/10, dok je sa penala imao 5/6.

U Borcu su se još istakli Sava Lešić sa 16 poena i devet skokova uz sedam asistencija, kao i Aleksa Novaković sa 14 poena. U timu Mege, Aleksa Uskoković imao je 16 poena i 11 asistencija, Matej Rudan je završio na 15 poena, dok je Danko Branković imao 14 poena i 12 skokova.

Borac je meč prelomio u završnoj četvrtini kada je stigao i do dvocifrene prednosti (83:72), što je razlika koju oni nisu ispustili sve do samog kraja.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović o sjajnoj sezoni Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA