Bodiroga o Zvezdi i Partizanu u Evroligi: "Postoje dobre šanse da igraju u budućnosti, više o tome u junu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Ovo može obradovati navijače u Srbiji

Evroliga je ušla u samu završnicu, ostala je još finalna utakmica, dok je predsednik ovog takmičenja, Srbin, Dejan Bodiroga, dao jednu zanimljivu izjavu što se tiče srpskih predstavnika - Crvene zvezde i Partizana.

Bodiroga je u razgovoru za "Sport klub" pred finalnu utakmicu istakao da je ponosan na sve što je takmičenje pružilo u toku ove sezone.

- Dolazimo iz jedne jako uspešne sezone, prvi deo regularne sezone je bio zanimljiv, isto tako i plejof, kulminacija je ovaj fajnal for. Organizacija je dobra, odlična, znaju da smo u pet sati prodali sve karte. Mnogo uspešno je sve. Organizacija je odlična, da se zahvalim i domaćinima, oni prvi put organizuju fajnal-for, tako da je zadovoljstvo za sada veliko i očekujemo da će ovo finale biti na nivou kakva je bila i sezona - rekao je Bodiroga.

Proslavljeni srpski košarkaš je takođe istakao i da postoje šanse da se Zvezda i Partizan i iduće godine nađu u ovom takmičenju.

- Imali su izuzetno uspešne sezone, Partizan je bio blizu F4, Zvezda da uđe u plejof. Za Evroligu je to plus, da iz Beograda i Srbije se šalje takva priča, svake nedelje imamo 25-30 hiljada ljudi koji gledaju košarku. Mislim da postoje dobre šanse i za budućnost i bilo bi dobro da uvek imamo dva kluba. Videćemo u sledećem mesecu, tokom juna ili krajem istog.

(Telegraf.rs)

Video: Dejane, kad ćeš početi da igraš? Bodiroga se setio Pešićevih reči iz svlačionice u Indijanapolisu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaNDzAK AiRLiNES

    21. maj 2023 | 20:00

    Izbaciti zvezdu a Partizanu dati licencu do 3000 godine jer je to tim i navijaci koji pokazuju kako se igra i voli kosarka 🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA