Jokić sa visoko uzdignuta tri prsta proslavio pobedu nad Lejkersima: Emotivne scene u "Gradu anđela"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Centar Nagetsa neposredno nakon trećeg trijumfa prišao braći

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse 119:108 i tako došli nadomak plasmana u veliko finale NBA lige.

Još jednom je ključnu ulogu imao Nikola Jokić i sa 24 poena, 8 asistencija i 6 skokova ispratio je Lebrona i družinu sa terena.

Neposredno po završetku susreta centar Denvera je sa visoko uzdignuta tri prsta prišao svojoj braći, koja su doputovala u Los Anđeles, a potom "upao" u njihovom zagrljaj.

Nagetsi imaju prednost od 3-0 u seriji i u noći između ponedeljka i utorka imaće prvu meč loptu.

(Telegraf.rs)

Video: Sada je već tradicija: Jokić i Džordan u proslavi pobede "Tri poljupca hoću ja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    21. maj 2023 | 10:40

    IDEEEMOOOO JOKARAAA IDEMOOO SRBIJAAAA...✊️✊️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 IMAMO NAJBOLJEG KOŠARKAŠA I NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 CRKNITE HEJTERI....

  • Carica Sveta

    21. maj 2023 | 10:41

    Bravo majstore! Jokiću, care. Ponekad sam se pitala, kao smo i zašto mi Srbi preživeli sve genocide, egzoduse, pogrome, ratove, pandemije, bombardovanja. Lične gubitke, kolektivne tragedije. I uvek izlazili kao pobednici. Pa Bog je tako hteo. Za ovakve trenutke radosti i virtuoznosti koje umemo da delimo sa svetom.

  • Neso

    21. maj 2023 | 15:01

    Kad siptari prave orla,kad muslimani nose ljiljane kad hrvati vicu za dom spremni onda je to sve normalno a kad srbin digne tri prsta onda je problem.Bravo Jokara ,osvoji tu titulu jos i vracaj se nazad ,proigro si igricu za par godina koju oni nece nikad proigrati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA