Žakelj uoči majstorice sa Partizanom: "Oni su pod pritiskom, mi smo rasterećeni"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Trener Studentskog centra se obratio medijima pred meč koji nas očekuje početkom nedelje

Košarkaši Partizana dočekaće Studentski centar u ponedeljak od 20 časova u beogradskoj "Štark Areni" u okviru četvrtfinala ABA lige. Utakmica je na programu od 20 časova, a uoči dvoboja medijima se obratio trener podgoričkog kluba.

Andrej Žakelj je istakao da je sportski nadati se iznenađenju.

- Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana, sjajnu atmosferu. Biće zaista uživanje igrati u takvom ambijentu. Partizan će sigurno pojačati stepen agresivnosti u oba smera. Jako je bitno da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer jedino na taj način možemo da budemo ravnopravni, kao što smo bili u prethodna dva duela.

- Partizan je ponovo pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro, što možemo da uživamo u meču koji sledi. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do pobede - izjavio je Žakelj i timsku odbranu istakao kao ključ:

- Očekujem još jaču reakciju igrača Partizana, koji će imati veliku podršku sa tribina. Rasterećeni smo, ali odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ. Ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam, s druge strane moramo da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Nadam se i verujem da možemo da budemo konkurentni, da iz pomenute konkurentnosti možemo da još jednog iznenađenja, tačnije rečeno podviga, čuda - zaključio je Žakelj.

Partizan je u četvrtak u Crnoj Gori na krilima Nanelija i Eksuma uspeo da izjednači na 1-1. Pobednika serije u polufinalu čeka Cedevita Olimpija.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Željka Obradovića posle koša Derbija sve govori o igri Partzana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    20. maj 2023 | 17:06

    Kad daš šansu lucerima pa pomisle da mogu nešto da urade sve dok ne zaboravimo f4 bice tesko kad budemo zaboravili i usli čiste glave dobijamo sve po 10-15 razlike.

  • Rigodo

    20. maj 2023 | 20:58

    Čemu se vi,, gospodo,, nadate? Budite samo malo realni. Krenite od podrške u Morači. Lepo je nadati se samo drugi put. Za druge se navija Partizan se voli...

  • Papi

    20. maj 2023 | 17:50

    Aj palli LOMBARDO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA