Podgoričani se izblamirali: Prvo nisu znali ime Obradovića, sada pustili njegovu konferenciju bez tona

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Novi gaf SC Derbija

Košarkaši Partizana, posle iznenađujućeg poraza u Beogradu, uz mnogo drame i mučenja upisali su pobedu protiv SC Derbija u Podgorici 81:79, pa će se odlučujući meč za prolaz u polufinale igrati u Beogradu.

Posle meča, trener Željko Obradović se pojavio na konferenciji, a brojni navijači pratili su sve na zvaničnom Youtub kanalu kluba, kao što se to inače i radi posle košarkaških mečeva u ABA ligi.

Ipak, umesto izjave trenera crno-belih, koji je sa svojim timom slavio u neizvesnoj završnci, dobili su sliku, bez tona. Usledili su brojni komentari nezadovoljnih navijača. Uzalud su tokom nekoliko minuta konferencije "ludeli" zbog nemogućnosti da čuju šta Obradović ima da kaže, ništa s enije promenilo.

Cela situacija podsetila je na prvo gostovanje crno-belih u Podgorici tokom regularnog dela lige kada je moderator pogrešio i Željka predstavio kao "Duška Obradovića", što je trener crno-belih tada ispratio u neverici i upitao: "Da li je ovo skrivena kamera?".

Novi gaf kluba, svakako se neće dopasti mnogima.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA