Kampaco "gine" za Zvezdin dres: Argentinac se bacao po parketu, publiku u Pioniru bacio u trans

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Neverovatna sekvenca, koja nije donela poene

Crvena zvezda igra protiv Budućnosti prvi meč polufinala ABA lige, gde na poluvremenu ima i ogromnu prednost. Sve zahvaljujući sjajnom Fakundu Kampacu, koji je svojim potezima, ponašanjem, ali i požrtvovanošću uspeo da osvoji navijače u Pioniru.

Kampaco je već navikao publiku na ovakva izdanja, ali je ovoga puta uradio nešto što se retko viđa na parketima bilo gde u svetu, a pogotovo u ABA ligi.

Argentinac je prvo izmešao čitavu odbranu Budućnosti, ostavio je sjajnu asistenciju za Dobrića, a on je promašio trojku. Kada se mislilo da će Budućnost krenuti u napad, Kampaco je doleteo pravo niotkuda i doslovno se bacio na parket.

Uzeo je loptu pored dvojca iz Budućnosti, što je samo razgalilo publiku. Potom se zaigrao Kampaco, ostavio je Petruševu, ali je napad istekao.

Ipak, zbog ovakvih poteza je Kampaco i jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, a kako je sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković o pritisku: "Ojačali su me dueli sa Nadalom, Rodžerom i Endijem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA