Španci pišu: Zvezda i još tri kluba nude Kampacu 3 miliona

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Međutim, Argentinac navodno želi samo u Real koji daje skoro tri puta manju platu

Košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco ponovo je u centru pažnje španskih medija koji ga sele u Real! Samo što je ovoga puta "Mundo Deportivo" izašao sa konkretnim informacijama!

One glase da se Kampaco navodno tajno sastao sa Realom još 17. marta, kada je Zvezda gostovala Barseloni, i da su kontakti sa nekadašnjim klubom dosta ubrzani otkako je nedavno angažovao novog menadžera.

O datumu navodnog sastanka sa Realom već smo pisali ranije, s tim da Španci sada navode da je on odrađen iza leđa Zvezdi koja se tada oglasila i poručila da je sve laž.

Opet, "Mundo Deportivo" ističe da Zvezda, Monako i Efes daju Kampacu tri miliona evra neto platu za tri sezone, dok je Panatinaikos spreman i da premaši istu.

S druge strane, Kampaco je navodno voljan da se vrati u Real od kog će dobiti tri miliona bruto platu. Kada se odbiju svi porezi, ostaće mu nešto više od milion neto. To je skoro tri puta manje od ostalih. Međutim, Argentinac navodno pokušava da se dogovori kako bi dobio veću platu od Reala i vratio se da živi u Madrid.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. maj 2023 | 15:12

    Covicu reaguj, daj mu 4 milke i ostace zato sto voli da igra za fmp

  • Zvezdana

    11. maj 2023 | 15:25

    Nije prosla u top 8 a ima 3 milke za Kampaca. Svaka cast za zdrav razum ljudi u Srbiji

  • Branislav

    11. maj 2023 | 15:13

    Uz Savica i Bodirogu, Spanci su sprecili Kampaca da odvede Zvezdu na f4, sad i ako ga vrate u Madrid ne bi me cudilo...jedino se jos uvek nadam da je Kampaco castan covek i da ce ostati u Zvezdi jos jednu sezonu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA