Šta se ovde dogodilo?! Miletićeva Đirona vodila sa 79:66, pa izgubila od Cvetkovićevog Betisa rezultatom 79:90

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bizaran meč u ACB ligi

Preokret godine, sezone, pa možda i duže napravila je ekipa Real Betisa večeras u ACB ligi na gostovanju u Đironi. Prosto je neverovatno, ali košarkaši ove ekipe dali su poslednja 24 poena na meču i tako upisali pobedu veoma vrednu u borbi za opstanak - 79:90!

Tek da pomenemo, rezultat početkom poslednje četvrtine bio je 79:66 za domaće za koje nastupa nekadašnji igrač Partizana, Dušan Miletić. Nakon toga je usledio nestvaran preokret Betisa koji je serijom 24:0 stigao do 79:90 i trijumfa.

Prilično je to sve izgledalo šokantno i pomalo neverovatno da domaći nisu uspeli čak ni sa penala da upišu barem neki poen u tom periodu. Elem, sada su i sami ugroženi u borbi za opstanak, pošto su prvi iznad crte sa skorom 10-23 koliko ima i Betis.

Što se tiče domaćih, Miletić je postigao šest poena i imao je tri skoka uz jednu asistenciju za deset minuta na terenu. Zanimljivo je da je Roko Prkačin stigao do 13 poena za Đironu, a najbolji za ovaj tim bio je Džon Dženkins sa 17 poena.

U Betisu je Aleksandar Cvetković brojao do pet poena uz dva skoka i tri asistencije za 18 minuta na parketu. Najbolji je kod gostiju bio Hoze Montero iz Argentine koji je završio sa 18 poena i čak 11 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Mića Berić ponovo rešeta sa bacanja: Pogledajte koliko ih je pogodio ovoga puta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA