Jovanović "nasamario" nekadašnjeg igrača Partizana: Pušica dao 22 poena, ali se Strahinja radovao u Poljskoj

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zanimljiva serija nas čeka u okršaju Šlonska i Trefla

Srpski košarkaši imali su velikog udela u drugom meču plej-of serije poljskog šampionata između Šlonska iz Vroclava i Trefl Sopota, koji je pripao gostujućem sastavu, koji je tako napravio brejk na terenu aktuelnog šampiona i ovogodišnjeg učesnika Evrokupa - 87:95.

Trefl je prvi meč izgubio (73:80), ali je u drugom odigrao daleko bolje u napadu, te tako oduzeo Šlonsku prednost domaćeg terena koji će sada u naredne dve utakmice braniti na severu Poljske.

Ekipu Trefla je između ostalog do pobede predvodio sjajni Strahinja Jovanović. On je večeras ubacio čak 20 poena, a na sve to je dodao pet skokova i četiri asistencije za 31 minut proveden na terenu.

Između ostalog je tako nadmudrio i nekadašnjeg igrača Partizana, Vasu Pušicu, koji nastupa za Šlonsk, a koji je bio najefikasniji akter meča sa 22 poena uz dve asistencije i to za 24 minuta na terenu.

Četvrtfinalne serije u Energa Basket ligi igraju se na tri pobede. Sledeći meč Šlonska i Trefla zakazan je za 11. maj od 18.00 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdu nije zaboravio, iako je igrao i za Partizan: Kinsi u crveno-belom dresu vozi bicikl u Americi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA