Oglasio se vlasnik Finiksa posle sukoba s Jokićem i pokazao da je veliki šmeker na pitanje o suspenziji

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Met Išbija smatra da ne treba skretati pažnju sa fantastične košarke koju igraju Denver i Finiks

Vlasnik Finiks Sansa, biznismen težak 7 milijardi evra, Met Išbija, dospeo je na naslovne strane gotovo svih medija nakon sukoba koji je imao sa Nikolom Jokićem u utakmici broj četiri između Denvera i Finiksa u polufinalnoj plej-of seriji.

Išbija je sedeo pored terena, kada je u jednom momentu Džoš Okogi izleteo van terena sa loptom i pao u prve redove, pored vlasnika Finiksa, koji je tada zgrabio loptu u ruke.

Ubrzo mu je prišao Nikola Jokić, koji je želeo da što pre izvede loptu, ali je Išbija počeo da se otima za loptu i došlo je i do fizičkog kontakta. Najpre je on zakačio Jokića, a onda mu je Srbin uzvratio tako što ga je "očešao" laktom i bacio na stolicu.

Jokić je zbog ovoga dobio tehničku, a jedan navijač je izbačen iz hale, kao "žrtveni jarac", jer nisu smeli da izbace Išbiju iz njegove hale.

Nakon meča ovo je bila glavna tema i u medijima, a pokrenuto je i pitanje da li će Jokić biti suspendovan.

Dok mnogi NBA stručnjaci smatraju da to ne bi bilo fer, ali ne i nezamislivo, oglasio se i sam Išbija, koji je na Tviteru istakao da ima veliko poštovanje za Jokića i da ne želi da vidi njegovu suspenziju.

- Sjajna pobeda Sansa prošle noći u neverovatnoj seriji do sada. Ovo bi trebalo da bude jedina priča. Suspendovati ili kazniti nekoga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo u redu. Imam mnogo poštovanja za Jokića i ne želim da vidim ništa nalik tome. Uzbuđen sam pred petu utakmicu. Napred Sansi - napisao je Met Išbija na Tviteru.

Podsetimo, trenutno je serija između Denvera i Finiksa izjednačena na 2:2, a peti meč na programu je u Denveru u sredu od 04.00.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić o incidentu s vlasnikom Sansa i mogućoj kazni: Trebalo bi da zaštite igrača, a ne navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA