≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić ovog leta menja sredinu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenac tražena "roba"

  • 0
Luka Dončić Foto: ABA liga - KK Partizan - Dragana Stjepanović

Iza Dončića je neuspešna sezona sa Dalas Meveriksima. I pored toga što je Slovenac imao vrlo dobar individualni učinak od 32,4 poena, 8,6 skokova i 8 asistencija, Dalas je ostao bez plasmana u plej-of.

Prema izveštaju Tima Mehmehona , prvi čovek kluba Mark Kjuban je u aprilu izrazio zabrinutost oko budućnosti Luke u klubu istakavši da njegov ostanak Mevsi moraju da "zarade".

Sada se pojavila informacija da Juta Džez sprema ponudu za njega. Novinari "Atletika" ističu potencijal ovog kluba koji bi mogao da bude dovoljan da se pobede Bruklin Netsi.

- Špijuni mi javljaju da Juta veoma pomno prati Dončićevu situaciju. Čak iako se očekuje da potencijalna ponuda Netsa, sa četiri pika iz Finiksa i jednim iz Filadelfije, uz koje god igrače je dovoljna da se izjednači njegova plata, a da se ne zovu Bridžis, neće biti dovoljna - istakli su u izveštaju Aleks Šifer i Džon Holindžer.

Čak i ukoliko Luka ostane u Dalasu ovog leta, vrlo je moguće da će ekipu napustiti tokom ili na kraj usledeće sezone ukoliko rezultati ne budu na očekivanom nivou.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Dončić gleda Zvezdu u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA