Španci pišu: "Partizan nema plan za Tavareša"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Španski mediji veruju u preokret

Košarkaši Partizana igraju četvrtu utakmicu protiv Real Madrida u plej-ofu Evrolige, a trenutno, rezultat u seriji je 2:1. 

I dok svi pričaju o velikoj tragediji koja je pogodila Srbiju ovog 3. maja kada se u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodila strašna pucnjava u kojoj je maloletni K. K. (14) ubio osam mališana i člana obezbeđenja ove ustanove, pritom ranivši još šest osoba, u Madridu pišu o četvrtom meču i ističu Tavareša kao ključnog igrača. 

Tako, Marka donosi u tekst sa naslovom: "Nema plana za Tavareša", u kojem pred četvrti duel veliča učinak Tavareša.

- Paradigma se potpuno promenila, Valter Tavares je preuzeo seriju. Srpskom prestonicom se širi panika. Tavares je drži Madrid na svojim leđima. Džin u reketu, prvo je izjednačio, a zatim rešio treći meč - ističe Marka i dodaje:

- Obradović nije našao lek. Smailagić je dobar igrač iznutra, ima ruku i nastaviće da napreduje. Ali, ono nije Tavares i svaki put kada bi ušao u zonu koša, snažni džin ga je  zaustavio.

Da podsetimo, košarkaši Partizana će ovaj meč igrati u kompletno crnim dresovima, na kojima će stajati ime OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je juče ujutru devet osoba ubijeno.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA