Kakav brejk Lejkersa: Monstruozni Dejvis spustio Golden Stejt, da li Los Anđeles gleda rađanje čuda?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Spleš braća nisu mogla da izguraju ovo, iako su je na minut do kraja anulirana prednost od +14 (112:112)

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa uradili su veliki posao i napravili odmah brejk na startu polufinalne serije Zapadne konferencije savladavši Golden Stejt u neizvesnoj završnici sa 117:112 uz fenomenalnu partiju Entonija Dejvisa.

Jezerdžije su sigurno u jednom momentu regularnog dela sezone pomislile da bi trebalo već tada da razmišljaju o narednom početku, o novim zadacima i da ne mogu ili nemaju šta da traže u plej-ofu NBA lige.

Ipak, malo po malo, stigli su do polufinala konferencije i tamo su napravili brejk protiv Voriorsa koji nisu imali snage da zaustave Dejvisa.

"Obrva" je sa 30 poena i čak 23 skoka uz pet asistencija i četiri blokade predvodio goste, a dabl-dabl učinak zaradio je i Lebron Džejms koji je završio meč sa 22 poena, 11 uhvaćenih lopti i četiri kompletirana dodavanja.

Spleš braća nisu mogla da izguraju ovo, iako su je na minut do kraja anulirana prednost od +14 (112:112).

Stef Kari je upisao 27, a Klej Tompson 25 poena, ali to nije bilo dovoljno, tako da će se hitna popravka na istom parketu uslediiti već za dva dana, inače bi serija mogla da napravi još jednu sreću Lejkersima koji žive paralelnu stvarnost.

Zasigurno će poželiti nastavak serije kao što je to učinio Njujork koji je posle minusa došao do 1:1 protiv Majamija pobedom na svom terenu 111:105.

Džejlen Branson je još jednom dokazao da je ovo njegova najbolja sezona sa 30 poena, pet skokova i dve asistencije, a pomogao mu je Džulijus Rendl koji je umalo dohvatio tripl-dabl sa 25 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Na drugoj strani je najbolji bio Kejleb Martin sa 22 poena i osam uhvaćenih lopti, ali izostanak Džimija Batlera je prejak udarac sa tim sa Floride.

(Telegraf.rs)

Video: Sramotan potez Embida, Filadelfija uz tuču stigla do brejka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA