Svađa Amerikanaca zbog Jokića i Embida: Crtež jednog medija podigao veliku prašinu u SAD

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Mnogi govore da će, i pored ovakve odluke, Jokić ostati za njih MVP zbog svega što je uradio ove sezone

Od pre nekoliko sati gore društvene mreže širom Sjedinjenih Američkih Država i sveta zbog MVP titule NBA lige koja je pripala centru Filadelfije Džoelu Embidu, a mnogi izražavaju negodovanje zbog takve odluke.

"Bleacher Report" je objavio sliku Embida u odelu Betmena, dok je u pozadini vedeta Denvera Nikola Jokić kao Džoker (kako ga zovu u Americi).

To nije naišlo baš na odobravanje pratilaca koji tvrde da je srpski reprezentativac pokraden i da je zaslužio i treću MVP titulu u nizu.

Mnogi govore da će, i pored ovakve odluke, Jokić ostati za njih MVP zbog svega što je uradio ove sezone.

Osim svega toga, ljudi na Tviteru i Instagramu sigurni su da bi Nikola trebalo biti posvećen osvajanju prstena kako bi dokazao svu pogrešnu priču oko ove nagrade.

- Ako bude cmizdrio dovoljno, da li ću ja dobiti sledeću? - piše u jednom komentaru koji je dobio skoro 3.500 hiljade lajkova.

(Telegraf.rs)

Video: Ni Embid mu ništa ne može, čak i kad sudije ne sude čist faul: Ludački koš Jokića za potvrdu pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    3. maj 2023 | 07:23

    Ovo jeste sramota jer statistika je neumoljiva i jasna. Samo afro americki lobi i na misice su izgurali Embirda ali javnost i je jasno ko je MVP, ostaje samo zal sto ostaje upisano ko je osvojio a ne ko je moralni pobednik. Ali Nikola, mi te svakako postujemo i nastavljamo da uzivamo u tvojoj nebeskoj kosarci jer ti si za sve njih mozak a ne samo snaga i sou. Ti si nas MVP

  • teorija zavere

    3. maj 2023 | 08:48

    Najbolje što Jokić može da uradi je da osvoji prsten i tako dokaže koliko je ovaj izbor bio namešten.

  • Tt

    3. maj 2023 | 08:43

    Ma dobro, Jokić je više puta govorio da ga NBA cirkus ne interesuje previše (pa i sve oko toga je,, odradjivao") a novinare koji od tog cirkusa i,, spektakla" žive, to boli. Njima treba i košarkaš i glumac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA