Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija neće spavati: Evo kada i gde možete da gledate uživo TV prenos meča Jokićevog Denvera protiv Finiksa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za drugi susret ove dve ekipe, a takođe tekstualni prenos možete pratiti i na Telegraf sportu

  • 3
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Ekipa Denver Nagetsa se nalazi u ogromnom pohodu ka NBA prstenu, a Nikola Jokić jeste njihova zvezda vodilja. Tim iz Kolorada je slavio u prvom duelu protiv Finiksa, a sada ih očekuje i drugi meč na njihovom terenu.

Drugi duel ove dve ekipe je na programu od 04.00 posle ponoći, uz direktan prenos na Arena sport 1 Premium kanalu, ali i uz tekstualni prenos na Telegraf sportu.

Jokić i Denver nisu uspeli da "počiste" Minesotu, dopustili su im jednu pobedu, a očigledno su dosta raspoloženiji za ovaj duel polufinala konferencije protiv Finiks Sansa. Prvi meč su Nagetsi "rešili" u svoju korist sa 125:117, kada je Džamal Mari odigrao partiju karijere.

On je upisao 34 poena, imao je pet skokova i devet asistencija, čime je praktično neutralisao raspoloženog Kevina Durenta (29 poena, 14 skokova), kao i Devina Bukera (27 poena, osam asistencija), ali je imao i veliku podršku u Jokiću koji je imao 24 poena, čak 19 skokova i pet asistencija.

Ipak, to je bio tek prvi meč, a ukoliko Denver pobedi još jednu, uspeće da odbrani svoj teren u potpunosti pred dva duela u Finiksu.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva osveta Durentu za onu blokadu: Nikola u kontri zalepio Kevina "na poster"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA