Košarkaš kojeg je FMP otpustio zbog nediscipline prelazi u redove Vojvodine

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nikola Manojlović se nedavno rastao sa ekipom iz Železnika

Iz Železnika je pre samo nekoliko dana odjeknula vest kako je FMP odlučio da raskine saradnju sa svojim košarkašem, Nikolom Manojlovićem zbog nediscipline. 

Međutim, mladi i talentovani momak je vrlo brzo pronašao novu sredinu u kojoj će nastaviti svoju karijeru. Prema pisanju specijalizovanog portala Basketball Sphere, on će nastupati za Vojvodinu u Superligi Srbije.

Igrač rođen 2002. godine tako će pomoći maestralnom Dušanu Beslaću, MVP-ju prvog dela takmičenja u KLS, u pohodu na što bolji rezultat u borbi sa timovima iz ABA lige.

Podsetimo, FMP je prethodno objavio da im je veoma žao što moraju da se rastanu od momka koji je već godinama bio deo kluba i kroz koji je stasao u profesionalnog igrača.

- FMP izražava ovom prilikom žaljenje zbog ovakvog razvoja situacije jer je Manojlović svoje prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu Pantera i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom - napisali su tada Panteri.

Inače, Manojlović je prošao i kroz mlađe kategorije Zvezde, a pre FMP-a je nastupao za Slodes i Tamiš. Ove sezone prosečno je imao 5,5 poena u ABA ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda zamalo da ispusti +25, ali se digla na vreme i rutinirala Mornar u Baru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA