Neprijatno je koliko je Embid teatralan: Najveći Jokićev rival za MVP titulu sve šokirao "umećem" foliranja

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatno je da sudije nisu sankcionisale "flopingom" ovakvo foliranje snažnog Kamerunca

Košarkaši Filadelfije nalaze se na korak od plasmana u polufinale doigravanja istočne konferencije, i treći put su potukli Bruklin, no meč je, pored tesne partije do samog kraja, obeležio i kandidat za MVP titulu Džoel Embid. U negativnom kontekstu.

Kamerunac polako, ali sigurno počinje da iritira navijače svojim ponašanjem.

Napadački se nije proslavio protiv Netsa, ubacio je 14 poena, imao i 10 skokova, ali ono po čemu je najviše privukao pažnju je njegova neverovatna lakoća padanja u duelima sa igračima Bruklina.

Pojedine košarkaške fanove nije mrzelo da naprave kompilaciju Embidovih posrtanja sa sinoćnjeg meča, njegovih pokušaja da, valjda, natera sudije da pomisle kako je pod konstantnim udarom direktnih čuvara. Padao je i padao, prvi, drugi, treći put i tako čitav meč, posle svakog iole jačeg kontakta, kao da je reč o peru, a ne o gromadi.

Njegovoj teatralnosti nije bilo kraja.

Sudije su takođe podbacile ne samo zbog činjenice da nisu nijednom svirale "floping" Embidu, već i zbog činjenice da su propustile da ga isključe zbog namernog udaranja Klakstona.

Video: Pogledajte odluku glavnog sudije na sraman potez Embida

Svoj "opus" je zaokružio još jednim gestom koji se nije dopao navijačima - gestikulacijom sudijama da izbace Klakstona, koji je i isključen, jer je provokativno slavio zakucavanje preko Kamerunca. Takav oblik ponašanja strogo se kažnjava u NBA.

(Telegraf.rs)

Video: MaxBet ostaje premium betting partner Evrolige u Srbiji i Crnoj Gori do 2026. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA