Klipersima nisu pomogle ni čuvene bliznakinje, Buker ubacio 45 poena za brejk Finiksa

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sansi sada vode sa 2:1 u seriji

Bez povređenog Kavaja Lenarda u timu, Los Anđeles Klipersi bili su "laka meta" Finiksu koji je uspeo da uzme brejk i povede sa 2:21 u seriji četvrtfinala Zapadne Konferencije NBA lige!

Sansi su treći meč dobili rezultatom 129:124, a zanimljivo je da vođstvo nisu ispuštali od sredine druge deonice kada su Klipersi imali 42:41: Od tada, posle trojke za 44:42, Finiks je konstantno imao prednost koju je sačuvao uprkos drami u poslednja dva minuta.

Kažemo drami, jer su Rasel Vestbruk i Bons Hajland sa četiri poena smanjili zaostatak na 119:114 na dva minuta do kraja. Vestbruk je kasnije ubacio i dva slobodna bacanja za 119.116, pre nego što je Tori Krejg ubacio zlata vrednu trojku (112:116).

Klipersima na ovom meču očigledno nisu pomogle ni čuvene američke bliznakinje Kavinder - Hejli i Hana. Pomenute devojke i same igraju koledž košarku, a pre utakmice sa Sansima dobile su na poklon dresove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by LA Clippers (@laclippers)

Devin Buker je sa 45 poena bio nezaustavljiv kada su u pitanju Sansi! Kevin Durent je ubacio 28, Krejg je dodao 15, dok je Deandre Ajton ostvario dabl-dabl učinak sa 12 poena i 11 skokva. Kris Pol je takođe učestvovao u pobedi sa 11 poena i sedam asistencija.

Norman Pauel je bio najbolji u redovima Klipersa sa 42 poena. Rasel Vestbruk je imao 30 poena, 11 asistencija i osam skokova, dok je Hajland sa klupe ubacio 20.

(Telegraf.rs)

Video: Sramotan potez Embida, Filadelfija uz tuču stigla do brejka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA