Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat tačan termin žreba za Svetsko prvenstvo u košarci: Evo kada Pešićevi Orlovi saznaju svoje protivnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremite se za ludilo sa Filipina

  • 0
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto-montaža: Nikola Tomić, Telegraf.rs

Konačno je poznat tačan termin žreba za Svetsko prvenstvo u košarci koje se od 25. avgusta igra na Filipinima, Indoneziji i u Japanu, a gde će učešće uzeti i Košarkaška reprezentacija Srbije.

Pešićevi Orlovi su do plasmana na Mundobasket došli posle pobede u poslednjem kolu kvalifikacija nad Velikom Britanijom u Beogradu, tako da sada pažljivo čekaju na vesti sa Filipina, gde će se izvlačiti kuglice.

FIBA je konačno objavila kada će i gde žreb biti održan. Tačan termin glasi - 29. april od 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu, a domaćin će biti "Smart Araneta Koloseum" u Manili, gde će se igrati i utakmice sa ovog Svetskog šampionata.

Od poznatih gostiju, biće prisutni i Luis Skola, Karmelo Entoni, Pau Gasol, kao i popularni pop-pevači sa Filipina, poput Saviti, Sare Đeronimo i Bilija Kroforda.

Ekipe i dalje nisu jasno podeljene po šeširima, a naglašava se da će čitava procedura biti objavljena pred sam žreb. Na njemu će biti predstavljena i zvanična lopta kojom će se igrati Mundobasket.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Pešić otkriva: Kako je Kari preuzeo Srbiju i koliko mu je teško pao poraz od Italije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA