Evroliga ne zaboravlja uspeh Partizana iz 2010. godine: Podsetili se čuvenog košarkaša pred susret sa Realom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Oni su istakli Dušana Kecmana posebno, odnosno, njegovu utakmicu kada je bio najbolji igrač sa 29 poena

Košarkaši Partizana i Reala su spremni za svoj duel TOP 8 faze, gde crno-beli gaje posebne nade da se domognu i Kaunasa i plasmana na "fajnal for", po prvi put posle 13 godina. Ovo je bila i dobra uvertira da se takmičenje podseti jednog od najboljih košarkaša crno-belih u novijoj istoriji.

Radi se o Dušanu Kecmanu, košarkašu Partizana koji je bio jedan od najzaslužnijih za uspeh crno-belih pre 13 godina, kada su u TOP 8 fazi bili bolji od Makabija posle velike drame.

Evroliga je "pauzu" između regularnog dela i plej-ofa iskoristila da se podseti nekih igrača i utakmica koji su obeležili ovo takmičenje. Upravo je Kecmanu pripala čast ovog dana i njegovoj partiji, kada je postigao čak sedam trojki protiv Makabija.

Do prvog susreta između Partizana i Reala je ostalo nekoliko dana, pošto će igrači po prvi put u ovom meču istrčati na parket u utorak, 24. aprila, gde će domaćin biti španska ekipa.

(Telegraf.rs)

Video: Kecman: Sjajno je videti koliko je dece došlo na školu košarke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    20. april 2023 | 17:54

    F4 za pantere je samo san jer to moze samo KK Partizan. Najjace kad se jave i kazu kako i oni imaju neki evropski trofej, naravno izmisljen u vreme kad se igralo na sljaci 😆. Do ore par godina se cudili kako to sudija ne svira ofsajd 😑

  • Pravda za Megvajera

    20. april 2023 | 18:02

    A pisite malo i o "uspesima" fmpa u Evropi? Kako su onomad razvalili Budiveljnik znaci to je nevidjeno. To je jedan klubic bez istorije, bez legendi...

  • Gorila 🦍

    20. april 2023 | 19:32

    A u Železniku muk... oni nemaju nista... bas nista... ama bas nista... 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA