Atamanove velike želje: "Ako dođem u Panatinaikos, hoću da postanem novi Željko Obradović"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Turčin je praktično potvrdio da će od naredne sezone preuzeti grčkog velikana

Deluje da je gotovo: Ergin Ataman i Panatinaikos. Turski strateg, dvostruki uzastopni prvak Evrolige sa Efesom, naredne sezone predvodiće sa klupe atinske "Zelene" posle šest sezona provdenih u turskom klubu. U razgovoru za grčke medije potvrdio je da pregovara sa Panatinaikosem.

- Tačno je da razgovaramo i jedina stvar koju vam mogu reći sada je da imam dobar osećaj. Imamo otvoren razgovor i mogu vam reći, na osnovu povratne informacije koju dobijam, da su mi osećanja pozitivna. Reći ću vam i ovo, da ako napustim Efes, prva opcija biće mi Panatinaikos - izjavio je Ataman za grčki "Live Sport", prenosi Eurohoops.

Otišao i dalje Ataman u priči o njegovoj budućoj stanici u karijeri, deluje da je sto posto siguran da preuzima PAO, a kada se to desi, kaže, voleo bi da tamo ostavi trag kao što je ostavio Željko Obradović - petostruki prvak Evrope sa Atinjanima.

- Ako dođem u Panatinaikos, želim da budem novi Željko Obradović - ambiciozan je Turčin.

Njemu ugovor sa Efesom ističe na leto i sva je prilika da će do razlaza sa turskim klubom doći, jer je, uprkos dve vezane titule u Evoroligi, ove sezone ekipa podbacila jer je propustila da uđe u top8 fazu. Pored toga, Ataman želi novi izazov posle šest godina na klupi istog kluba.

Ataman je odlazak iz Efesa maltene najavio nedavno, nakon psolednje utakmice ekipe u Evroligi.

- Izgleda da je ovo put koji je došao do samog kraja.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA