"Divlji" Grin suspendovan, NBA bez milosti za prgavog igrača Voriorsa zbog gaženja Sabonisa

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Golden Stejt u trećoj utakmici serije bez pomoći defanzivnog aduta

Golden Stejt Voriorsi igraće bez jednog od svojih lidera Drejmonda Grina u trećoj utakmici prve runde doigravanja sa Sakramentom. Šampioni NBA su u vrlo nezgodnoj poziciji posle dva meča u prestonici Kalifornije, oba su izgubili, pa će u naredna dva kod kuće morati da se "vade" i da probaju da dođu do egala u seriji.

U prvom narednom meču biće bez pomoći Grina koji je zaradio isključenje u prethodnom duelu zbog vrlo opasnog gaženja centra rivala Domantasa Sabonisa.

Dok je Litvanac ležao, Grin ga je namerno zgazio na grudi i zaradio isključenje, koje, obično, sa sobom ne nosi i suspenziju sa naredne utakmice, ali je NBA u ovom slučaju, kako je obrazloženo, doneo drugačiju odluku zbog "istorije nesportskog ponašnja koju ima Grin".

Svojevremeno najbolji defanzivac lige branio se rečima da ga je Sabonis prethodno uhvatio za nogu, što je snimak i potvrdio, no činjenica da je potom zgazio Litvanca koji je ležao nikako se ne može objasniti na bilo koji racionalan način.

Sabonis je bio jedan od najboljih aktera trećeg meča, međutim zbog povrede koju mu je naneo Grin i njegov nastup u narednoj utakmici je diskutabilan.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA