Grin nagazio Sabonisa, pa "urlao" ka navijačima posle isključenja

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Svi se pitaju da li je prestrogo isključen

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin neće po dobrom pamtiti drugi meč plej-of serije protiv Sakramenta! Osim poraza njegovog tima, Grin je u jednom trenutku i isključen sa utakmice i tako ostavio ratnike na cedilu sedam minuta pre kraja!

Razlog je taj što je Grin nagazio Domantasa Sabonisa tokom jednog duela. Litvanac je sve počeo, jer je sa parketa uhvatio Grina za nogu kako bi mu onemogućio povratak u odbranu, da bi ga as Golen Stejta potom snažno nagazio.

Sabonis se previjao od bolova, ali je i sam dobio tehničku grešku - dok je Grin dobio nesportski prekršaj druge kategorije, automatski i isključenje.

Litvanac je posle meča otišao da snima rebra i pluća kako bi video da li je sve u redu, a posle meča je rekao:

- Borili smo se za skok i pali jedan na drugoga. Događa se, to je košarka, idemo dalje. Ovo je doigravanje. Pogledajte navijače. Tu smo da se borimo. Svaki put kad izađemo na parket, daćemo sve za saigrače i klub.

Grin je istakao da jednostavno nije imao gde da stavi nogu, a prilikom izlaska sa terena "urlao" je na navijače Kingsa i tražio od njih da ga još više provociraju.

(Telegraf.rs)

Video: MaxBet ostaje premium betting partner Evrolige u Srbiji i Crnoj Gori do 2026. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA