Predodređen za NBA zvezdu, završio u zatvoru zbog napada pištoljem: Momak sa 5 miliona pratilaca u problemu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reč je o tinejdžeru koji je svojevremeno na jednoj utakmici postigao 77 poena

Majki Vilijams (18), jedan od košarkaša koji bi mogao da obeleži narednu deceniju u NBA ligi ako se ostvare prognoze brojnih stručnjaka, uhapšen je nedavno u San Dijegu zbog posedovanja "smrtonosnog oružja" i napada istim na drugo lice.

Vilijams je od strane ESPN-a označen kao 34. na listi najboljih 100 igrača svoje generacije, odnosno u klasi 2023, inače je izuzetno popularan i na društveni mrežema upravo zbog svojih poteza, igara i utakmica, međutim sada je iz potpuno pogrešnih razloga u centru pažnje.

Američki mediji navode da je posle zadržavanja u pritvoru pušten da se brani sa slobode, do početka suđenja, pošto je uplatio kauciju od 50.000 dolara.

Pred njim je sada komplikovana situacija jer mora da odgovara za optužbe za napad vatrenim oružjem za koje je u državi Kaliforniji zaprećena kazna do četiri godine. Vilijams je inače izabrao da nastavi karijeru i školovanje na Univerzitetu Memfis kod Penija Hardaveja, ali ova situaciju mu sada komplikuje život i ugrožava potencijalno veliku karijeru.

U objavi, njegov Univerzitet Memfis je saopštio da je svestan situacije i da prikuplja još podataka vezanih za ovaj slučaj.

Dobro upućeni u karijeru ovog momka reći će vam da je zaista reč o neverovatnom potencijalu, momku koji je toliko dominirao za svoju srednju školu da je praktično bio bez prave konkurencije među vršnjacima u igri pod obručima.

On je u decembru prošle godine za svoju školu "Isidro" u pobedi od 116:52 postigao neverovatnih 77 poena uz devet datih trojki. Ranije, 2019. godine u jednom meču je doprineo trijumfu sa 42 poenom, a odmah u narednom meču ubeležio je i 50 poena!

Inače je poznat po svojim "jutjub" snimcima i spektakularnim potezima i zakucavanjima, ima skoro četiri miliona pratilaca na Instagramu i milion na TikToku.

(Telegraf.rs)

Video: MaxBet ostaje premium betting partner Evrolige u Srbiji i Crnoj Gori do 2026. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA