Lejkersi u plej-ofu kroz neviđenu dramu: Na 1,4 sekunde do kraja dali trojku za pobedu, a onda doživeli šok

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dok su navijači slavili, Minesota je neočekivano dobila tri slobodna bacanja i meč je otišao u produžetak

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Mineoste doživeli su pravu dramu u plej-in meču koja je, poptpuno neočekivano, rešena nakon produžetka u korist Lebrona Džejmsa i ekipe - 108:102!

Imali su Lejkersi +3 na 1,4 sekunde do kraja, jer je Denis Šruder na Džejmsovu asistenciju pogodio trojku za 98:95 i ekstazu domaćih navijača. Svi su mislili da je kraj, trebalo je da bude, ali...

Video: Vrhunska asistencija Lebron Džejmsa za trojku i pobedu Lejkersa: Ispotavilo se ipak za malo

Jedan dijagonalan pas sa druge strane, za Majkla Konlija, spasdio je Vulvse koji su imali veliku pomoć u vidi centra Lejkersa Entonija Dejvisa. Bespotrebno je faulirao Konlija pri šutu za tri poena, iako je ovaj već izbacio loptu, da bi as Minesote bio precizan sa linije penala - 98:98.

Video: Dejvis umalo tragičar utakmice: Da li je stvarno bio faul za tri poena u poslednjoj sekundi meča?

Minesota je bila ekipa koja je vodila celu drugu četvrtinu. Najčešće jednocifrenom razlikom, mada su na poluvremenu imali +11 (60:49).

U trećoj je ta prednost išla i na +15, da bi Lejkersi uspeli prvi put da izjednače pri rezultatu 95:95, neposredno pre one pomenute trojke Šrudera. Na kraju su, jednostavno, imali više snage da dobiju meč i u plej-ofu igraće protiv Memfisa.

Džejms je imao 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, Dejvis je meč završio sa 24 poena i 15 skokova, dok je 21 poen sa klupe isporučio Šruder.

S druge strane, Karl-Entoni Tauns je zabeležio 24 poena i 11 skokova kod Minesote, Majk Konli je imao jedan manje (23), a vredi pomenuti i dabl-dabl učinak Kajla Andersona sa 12 poena i 13 skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Ima 38, ali i dalje je moćan: Asistencija Lebrona za samog sebe i brutalno zakucavanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA