Čović: "Jesmo cigani, pa ćemo možda da prosimo za Evroligu"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 37

Istakao je Čović da mu je sada lakše kada vidi da se u EL može i bez titule u ABA

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je u jutarnjem programu "TV Prva" o aktuelnim temama koje su vezane za situaciju u klubu!

Tom prilikom Čović se dotakao i zavrpšnice ABA lige u kojoj je Zvezda trenutno na drugom mestu iza Partizana, te je dao jedan zanimljiv komentar vezan i za Evroligu.

- Sada smo relaksirani jer smo videli da ne morate da budete prvi u ABA ligi da uđete u Evroligu. Valjda ćemo i mi uspeti da nađemo tih 500.000 evra. Jesmo cigani, pa ćemo možda da prosimo. Mi ćemo naš porez platiti, ali ne tako što ćemo žickati od naših navijača. Mi smo udruženje građana i naći ćemo način da platimo porez. PDV je kod nas trebalo da bude znatno manji, ali pravo da vam kažem, kada smo videli koliko drugi ne plaćaju, što bismo mi bili budale?- zapitao se Čović i nastavio:

- Ako vi niste platili porez za Gagića, za Veličkovića, za Jaramaza, ako niste platili od 8. juna 2017, ako ni na jednu od 665 poreskih prijava niste odgovili, ako imate 120 različitih zahteva da date opomenu i ako na sve to od iste te Poreske uprave dobijete za 2022. da ste izmirili porez da odete s tim u Evroligu, što bih ja to više objašnjavao. Ja s tim samo stičem neprijatelje i da me napadaju mene i moju porodicu. To se radi. I nemate nikakvu zaštitu. Onda razmislite da li počnete sebe da štitite.

- A što je najgore tu se ubacuju dezinformacije, laži, prevare, obmane građana i širi se mržnja između dva beogradska kluba, Između komšija. Ako navijate za Partizan, a ja za Zvezdu, hoću da se šalimo. Da imamo normalnu komunikaciju. Ja imam jako puno prijatelja u Partizanu. Evo na primer ta ABA liga kud putuje, šta putuje. Žalosno je šta se događa sa Borcem iz Čačka. Nama će ispasti peti klub iz ABA lige. Prošle godine u aprilu kada je Zvezda tražila da se liga prošili na šest klubova za Srbe, naši klubovi su glasali protiv toga. Da se ne igra baraž, ušao bi i Zlatibor.

(Telegraf.rs)

Video: Čović: Naš dug za porez se odnosi na PDV, nijedan drugi porez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dikudis

    11. april 2023 | 11:26

    Druže ti si glavni u paljenju vatre izmedju dva kluba,tako pališ ove klince sa tribina da bi bio tu gde jesi.Svi znamo ko si i šta si ti, i da ima imalo pravde,ti bi sad ležao u zatvoru a ne svaka dva dana si u jutarnjem na Prvoj,da kukaš na Partizan.Gledaj u svoje dvorište,gde ste pogrešili i zašto niste bolji od Partizana,a ne da ti stalno nego drugi bude kriv,a ti jadan,pravo nevinašce.

  • Dragan

    11. april 2023 | 11:27

    Znaci sada je problem sto ce navijaci Partizana da pomognu u vracanju poreza ahahahahahahahaha jel realno da mu sada i to smeta

  • Pfc

    11. april 2023 | 11:16

    Druze, kao prvo vi niste kk crvena zvezda, kao drugo, vi niste institucija kao kk partizan, i u domacim i u stranim okvirima, i bas zbog toga ne mozete bez osvojene aba lige da dobijete vajld kartu!!! Mislim da sam bio sasvim jasan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA