Nikola Jokić dominirao i van terena kao modni guru: Pogledajte sva odela koja je nosio ove sezone

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

MVP NBA lige je privlačio pažnju mnogih zbog odevnih kombinacija u kojima je dolazio na utakmice

Nikola Jokić je i ove sezone dominirao i bio je u najužem krugu kandidata za MVP dugo, pošto je prosečno imao tripl-dabl po utakmici.

Ali, na kraju je trener Denvera Majkl Meloun odlučio da odmara svog najboljeg igrača i da ga čuva za ono najvažnije, a to je plej-of i napad na titulu, pa se situacija promenila kada je u pitanju MVP trka i sada je Džoel Embid glavni favorit.

Jokić se nije preterano ni obazirao na priče oko MVP trofeja i "nabijanja statistike", a ove sezone se i više nego ikada posvetio svom stajlingu i bio je sasvim sigurno upečatljiv i van terena podjednako kao i na terenu.

Jokić je umeo da dođe u izuzetno elegantnom izdanju u odelima sa prslukom, a takođe je i eksperimentisao sa bojama i dezenima.

A posebno je bio upečatljiv sa kapama koje je nosio po ugledu na "Piki Blajnders".

I u NBA su napravili kombinaciju odela Nikole Jokića, koji, ukoliko ne dobije MVP titulu, sasvim sigurno će poneti titulu najbolje obučenog košarkaša ove sezone.

Pogledajte i galeriju:

Podsetimo, Denver je završio kao prvi na Zapadu NBA lige, a u plej-ofu će igrati protiv Lejkersa, Minesote, Oklahome ili Nju Orleansa.

(Telegraf.rs)

Video: Ujak Nikole Jokića za Telegraf: "Ponekad ostanem do duboko u noć da navijam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž Vea011

    10. april 2023 | 19:25

    Cirkuzant

  • Maja

    11. april 2023 | 00:47

    Na nekoliko fotografija izgleda odlicno ... suoer visina i gradja pa mu odela super stoje. Lepo je sto pokazuje i na ovaj nacina donekle postovanje za kolege i saradnike kao i za publiku - stav za primer. Jokicu samo tako nastavi... puno srece .

  • da li može

    10. april 2023 | 19:11

    da dominirau u plejofu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA