Topić ponovo blistao, ali nije mogao preko Voše: Nikola još jednom ubacio preko 20 poena u KLS

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novosađani se nadaju tituli u poslednjem kolu, ali će morati da izgube Zlatibor i Spartak

Košarkaši Vojvodine došli su do jako važne pobede na svom terenu u dramatičnoj završnici protiv OKK Beograda, čime su zadržali šanse da se nađu na tronu Košarkaške lige Srbije u poslednjem kolu prvenstva - 87:84.

Dao je Nikola Topić sve od sebe da ih zaustavi, ali na kraju je ostao "kratak" sa svojim timom. Mladi igrač Zvezde na pozjamici u Klonferima je ubacio 21 poen uz po šest skokova i asistencija, a treba istaći da je fenomenalan bio i njegov saigrač Stefan Miljenović koji ima izvanrednu sezonu i dodao je 22 poena uz dve uhvaćene i tri podeljene lopte saigračima.

Ipak, kapa dole ide Dušanu Beslaću, momku kojeg je prepoznao i Svetislav Kari Pešić i nedavno ga zvao u reprezentaciju. On je vodio Vošu do pobede uz perfektnu prvu četvrtinu u kojoj je imao 14 poena uz 2/2 za dva, 2/2 za tri i 4/4 sa penala, a meč je završio sa 32 poena, devet skokova i jednu asistenciju. Iskusni Nikola Gaćeša je ubacio 13 poena.

Nije morala Vojvodina na ovom meču uopšte da strepi, pošto je imala +12 na poluvremenu, a u trećoj deonici i +18. Međutim, OKK Beograd se polako, ali sigurno vraćao u igru i uveo nas u penal završnicu. Samo dotle je i mogao, pošto su Lale odbile nalet.

Vojvodina u poslednjem kolu gostuje ekipi Mladosti u Zemunu. Za titulu u KLS im je potrebna pobeda, ali i da Spartak izgubi od Metalca, a Zlatibor od Čačka 94 na domaćem terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi sa meča Borac- Zvezda: Crveno-beli slavili u neizvesnoj završnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA