"Nadam se da će istina da izađe na videlo": Trener Borca poslao misterioznu poruku posle poraza od Zvezde

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Dejan Džoli Mijatović nezadovoljan je nekim dešavanjima iz poslednja četiri kola ABA lige

Košarkaši Borca pružili su sjajnu predstavu protiv Zvezde, uneli su i veliku dramu u meč u završnici (82:87), ali ipak nisu stigli do pobede koja bi im obezbedila baraž za opstanak u regionalnom takmičenju.

Trener domaćina, Dejan Džoli Mijatović bio je preponosan na svoje košarkaše, čestitavši im na sjajnoj predstavi, ali se posebno osvrnuo i na publiku koja je faktički i vratila veru i nadu Borcu u pobedu.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, ali i mojim momcima koji su ostavili srce na parketu i izgarali svih 40 minuta. Igrati protiv Zvezde koja je evroligaški tim je neverovatno, jer smo uspeli da ih nadskočimo, imali smo 35:31 u tom segmentu, imali smo 15:9 u kontranapadu. Imali smo kontrolu nekih važnih segmenata, koje ranije nismo držali. Na kraju je njihov kvalitet presudio. Čestitke i čačanskoj publici, koja je pokazala da je najbolja na ovim prostorima. Pozdraviti oba tima aplauzima, navijati bez vređanja protivnika i zvižduka. To može samo publika koja gleda preko 30 godina košarku. Ponosan sam na moje Čačane - rekao je Mijatović.

Ostaje nada da će Borac pobediti u Podgorici protiv Budućnosti, ali je Mijatović nezadovoljan nekim dešavanjima iz poslednja tri-četiri kola u ABA ligi.

- Okrećemo se meču u Podgorici, imamo još tih 40 minuta. Ne znam šta bih rekao povodom svih ovih dešavanja iz poslednja tri-četiri kola. Ali nadam se da će istina izaći na videlo kada bude sve prošlo. Mojim momcima je teško bilo psihološki da odigraju zbog svega toga.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi sa meča Borac- Zvezda: Crveno-beli slavili u neizvesnoj završnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    9. april 2023 | 22:14

    Džaba ti to pričaš, istina na ovom podneblju nije poželjna ... Mogu oni košarku i nogama da igraju...

  • Косингас

    9. april 2023 | 23:54

    Помињеш истину, а мислиш на меч Сплит - МЗТ и како су се Хрвати склонили Скопљанцима да избаце српски тим из лиге. То је свима јасно, сви виде, да ту АБА лигу ми Срби не треба да играмо.

  • tirana je to sine moj

    10. april 2023 | 07:37

    hahahha pa koga su ovi iz tirane pobijedili sportski..nikoga .sudije su njihoh stojadin i miladin..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA