Mega se vratila u Mitrovicu, navijači pohrlili na tribine: Čak 2.500 ljudi pratilo spektakl protiv Budućnosti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sjajna atmosfera u "Pinkiju", ali je domaći tim nažalost poražen

Nije uspela Mega da se vrati na trag pobeda danas u Sremskoj Mitrovici. Preselili su ponovo u svoju legendarnu halu "Pinki", što su navijači u ovom gradu dočekali sa velikim oduševljenjem i do poslednjeg mesta ispunili dvoranu protiv Budućnosti. Nisu ipak mogli da se raduju pobedi Ružičastih - 76:85.

Presudna je bila druga deonica, koju je Mega izgubila rezultatom 30:14. Iako su izabranici Marka Baraća u nastavku uspeli da prepolove razliku i da priđu na samo četiri poena zaostatka pred završnih deset minuta, Podgoričani su na kraju odbili sve njihove nalete.

Ono što je ipak hajlajt jeste puna hala u Sremskoj Mitrovici. Čak 2.500 navijača došlo je da navija za Megu protiv Budućnosti, tako da je iz "Pinkija" poslata zaista lepa slika.

Odigrali su sjajno za domaće večeras i Danko Branković sa 23 poena uz osam skokova, kao i Matej Rudan koji je ubacio 14 poena, te Nikola Đurišić koji je završio sa 12, ali su ih nadjačali Erik Grin sa 17, potom Džalil O'Brajant sa jednim manje i Tre Bel-Hejs koji se zaustavio na 15 u timu Budućnosti.

Pinki, Mega Foto: ABA liga / KK Mega / Dragana Stjepanović

Mega je već obezbedila plej-of i sada je na skoru 12-13, dok je tim iz Podgorice izbio na treću poziciju sa 18-6.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi na meču Crvene zvezde i Mege

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA