Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski Breogan dobio Real u Španiji sa 24 razlike! Nenadić, Momirov i Tanasković uzeli krunu Kraljevićima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna utakmica tima koji ima čak četiri srpska igrača u rosteru

  • 0
Stefan Momirov Foto: Álex Cámara/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kakav dan za sve u Lugu! Breogan je uzeo krunu Kralju! Tim za čak četiri srpska košarkaša uspeo je da savlada veliki Real Madrid u ACB ligi, i da tako možda napravi pravi korak ka plasmanu u plej-of fazu ovog takmičenja - 96:72.

Posebno je impresivan način na koji je pobeda upisana. Čak 24 poena je na kraju stajalo na semaforu u korist Breogana, a trojica srpskih košarkaša dala su svoj doprinos. Povređen je samo Marko Luković, koji zbog toga nije bio na terenu.

Ovako, Nemanja Nenadić je imao finih sedam poena i sedam skokova uz tri asistencije, Stefan Momirov je dodao još četiri poena i tri uhvaćene lopte, a najnovija adicija iz Igokee, Nikola Tanasković je upisao tri poena i isto toliko skokova.

Zvezda Breogana danas bio je mladi nemački igrač Justus Holac koji je ubacio čak 21 poen, a pratio ga je košarkaš koji nastupa za tzv. Kosovo, Skot Bamfort sa 17 poena koliko je imao i Toni Nakić, košarkaš iz Hrvatske.

U Realu su podbacili skoro svi, a najviše Valter Tavares koji je ubacio samo šest poena. Najefikasniji je bio Džanan Musa, inače bivši igrač Breogana, sa 14 poena, dok je jedan manje upisao Fabijan Kozer.

(Telegraf.rs)

Video: Vildoza pokazao pogled iz stana, i kako provodi ovaj snežni dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA