Evo kad i gde možete da gledate meč Borac - Crvena zvezda u ABA ligi

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Podstimo, meč ćete moći da pratite i na Telegraf Sportu

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju gostuju ekipi čačanskog Borca, uz imperativ pobede kako bi ostali u trci za prvo mesto na kraju ligaškog dela ABA lige!

Duel u okviru 25. kola regionalne lige na programu je od 19.30 časova, a utakmicu uživo možete da gledate na kanalu TV Arena Sport 1 Premijum.

- Utakmice u Čačku su uvek izazov ne samo zbog verne publike na tribinama, Borac je svakako tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra, i nekoliko vrlo maldih i izuzetno talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda - istakao je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Zvezda trenutno ima skor 19-3, dok je Borac na 6-18 i vodi grčevitu borbu za opstanak sa MZT-om. Imaju identičan skor, ali Čačani su bolji kada je u pitanju međusobni skor. Doduše, u poslednjem kolu gostuju Budućnosti, dok MTZ čeka Cibonu.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    9. april 2023 | 07:38

    Samozvani "stub srpstva" da vas vidimo na djelu... Pošto ste toliko sigurni da će te osvojoti ABA ligu pustite danas srpski klub da ne ispadne iz iste...

  • mala albanka

    9. april 2023 | 08:26

    kofa zanima klub iz tirane..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA