"Aleksaaaa!": Evroliga se našalila sa Partizanovim junakom posle pobede u Monaku, ovaj snimak zna cela Evropa

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ovaj video snimak je viralan već više od godinu dana

Partizan je uspeo da savlada Monako sa 88:84 i tako prođe u TOP 8 fazu Evrolige, a među herojima crno-belih u ovom meču je bio i Aleksa Avramović, koji je bio i najefikasniji u svom timu sa 22 postignuta poena, koliko je imao i Zek Lidej.

Rođeni Čačanin je imao utakmicu karijere kada se radi o mečevima u Evroligi, skoro sve mu je išlo od ruke i vodio je crno-bele ka pobedi.

Aleksa Avramović je proveo 24 minuta u igri, postigao je 22 poena, a imao je po tri skoka i tri asistencije, kao i jednu ukradenu loptu. Sve to je bilo dovoljno i Evroligi, da na svom Tviteru podseti na sada već čuveni snimak iz Evrokupa, kada je Željko Obradović "poludeo" upravo zbog Avramovića.

To je bila utakmica 4. kola Evrokupa, između Partizana i Andore, kada je ekipa iz Španije slavila sa 61:60, a Obradović je bio posebno izrevoltiran jednim potezom svog pleja, pa je tako nastala i ova čuvena scena i video klip koji se od tada deli.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrdja

    8. april 2023 | 10:18

    Draganeeee....

  • deda Mile

    9. april 2023 | 07:43

    Da je Aleksa bio "davljen" na vreme sada bi bio u NBA.

  • Rade

    9. april 2023 | 13:57

    Bodiroga...čudilo bi me da ove godine ne osvoje to...mogli su malo bolje da to izrežiraju a ne da bude baš ovoliko providno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA