"Sjajno je biti deo istorije": Velika izjava Zeka Ledeja posle plasmana Partizana u Top 8 fazu Evrolige

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bio je Zek jedan od najboljih na terenu

Košarkaši Partizana su i zvanično obezbedili plasman u Top 8 fazu Evrolige, pošto su večeras pobedili Monako u Kneževini - 84:88.

Prvotimac Zek Ledej je posle utakmice dao veliku izjavu, da mu je drago što je bio deo istorije. A ovo zaista jeste istorija za crno-bele.

- Bilo je sjajno biti deo istorije. Imamo igrače koji su sjajni, hoćemo da budemo zajedno, mnogo smo toga žrtvovali, hoćemo da budemo samo bolji - rekao je Ledej.

Kaže da je vera uvek bila tu, da nije nestajala.

- Mislim da ne. Nikada nisam gubio veru u tim. Našli su saigrači načine da mi daju loptu kada je išlo, mi smo je sjajno delili između sebe, znali smo da smo nepobedivi kao tim - objasnio je Ledej.

A Aleksa Avramović kaže da ovo nije poslednji cilj. Može Partizan i na peto mesto.

- Mislim, sada lakše dišemo, obezbedili smo i sedmo mesto. Možemo da budemo i peti i da opet igramo sa Monakom za par nedelja, ali ne razmišljamo o tome, ovo je timski uspeh, zatvorili smo meč na pravi način, iako nismo dobro počeli. Pogodili smo neke sjajne šuteve, vratili su se, imaju jedan od najboljih timova, talentovan, sa dobrim trenerom. Ako želimo da ih pobedimo, moramo da damo svoje najbolje, tako smo i ušli u Top 8 fazu - rekao je Avramović.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović otkrio ambicije Partizana pred put u Monako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA