Partizan je na ovo čekao 13 godina! Crno-beli u doigravanju sa najjačima, sve liči na slavni pohod na Pariz

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Velika, velika pobeda i još jedan fenomenalan rezultat za Košarkaški klub Partizan

Košarkaši Partizana su tamo gde im je i mesto - među najboljih osam timova Evrope. Zasluženo! Posle fenomenalnih igara koje su pružali u drugom delu sezone Evrolige, crtao se ovakav epilog po Obradovićev tim koji je pečatirao Top 8 fazu još jednim autoritativnim trijumfom, i to na terenu jedne od bolje plasiranih ekipa lige Monakom.

Sada, za crno-bele predstoji najlepši mogući deo sezone, onaj koji se sanjao i priželjkivao, i koji je, izgleda, bio jedino moguć pod palicom genijalnog Željka Obradovića.

Partizan i njegovi navijači su na ovakvu sezonu čekali dugih 13 godina!

Poslednji put crno-beli su igrali plej-of Evrolige 2010. godine, u čuvenoj, senzacionalnoj sezoni u kojoj je četa Duška Vujoševića umalo i ušla u finale i došla do borbe za trofej.

Sećanje na taj dan ne bledi, koban je bio poslednji sekund protiv Olimpijakosa, onaj promašaj Teodosića, skok i poeni Čajldresa...

Bio je to vrhunac crno-belih podstvaraocem Vujoševićem, a sve posle toga nije bilo ni blizu te sezone, da bi tek dolaskom Obradovića skoro deceniju i po posle, vraćena i nada u novi evropski pohod. To se danas dešava sa Partizanom. Kadar je i spreman Partizan da ide do kraja. Može mnogo. Obradovićev tim deluje spremno, kompaktno, borbeno i dovoljno kvalitetno da se potuče i da bije najjače.

Možemo samo da zamislimo kakav se spektakl sprema za nastupajuće mečeve u doigravanju kada će crno-bela Arena ključati od emocija i podrške za sjajne Avramovića, Pantera, Ledeja, Lesora i družinu.

Slavni dani za Partizan ponovo su došli. Reći će mnogi, bilo je samo pitanje vremena...

Kaunas čeka!

KK Partizan Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA