NBA objavio poslednji presek u trci za MVP titulu: Ovakav raspored se nimalo neće dopasti Nikoli Jokiću

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prema mišljenju najjačeg košarkaškog takmičenja, ali i svetskih kladionica, Embid je apsolutni favorit za naziv najboljeg

Ulazimo u samu završnicu ligaškog dela NBA lige. Denver je ispisao istoriju sa našim Nikolom Jokićem i prvi put ikada u istoriji franšize će biti prvi na Zapadu pred plej-of, ali očigledno je da se ni to dovoljno ne ceni u trci za MVP-ja takmičenja.

Zašto? Pa NBA liga je objavila poslednji presek za MVP titulu u kojoj je na prvom mestu ponovo Džoel Embid. Očigledno su u ovom takmičenju bili preimpresionirani igrama košarkaša Filadelfije ove sedmice, a pritom su zaboravili da je "pobegao" sa crte našem Nikoli nešto ranije u direktnom okršaju.

Naš Jokić je drugi, a na trećem mestu je Janis Adetokumbo, koji ima minimalne šanse da se domogne titule najboljeg.

Isto tako misle i svetske kladionice, koje na pobedu Embida u MVP trci daju kvotu od samo 1,10, a Nikola Jokić je vrednovan sa kvotom od čak 10, što znači da ako sada na njega stavite 1.000 dinara i on bude izglasan za najboljeg, dobićete nazad čak 10.000 dinara.

Pomenuti Janis je treći sa kvotom od 17, što će reći da ima još manju verovatnoću za pobedu.

(Telegraf.rs)

Video: Ujak Nikole Jokića za Telegraf: "Ponekad ostanem do duboko u noć da navijam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA