Embid doživeo debakl, pa odlučio da "kopira" Jokića za sledeći meč

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Filadelfija izgubila kod kuće sa čak 28 razlike

Košarkaš Filadeflije Džoel Embid nije iskoristio to što Nikola Jokić nije igrao, da se pokaže u najboljem svetlu tokom te MVP trke, jer je sa svojim timom ubedljivo poražen na domaćem terenu od Majamija rezultatom 129:101!

Embid je na terenu proveo oko 30 minuta i imao je učinak od 21 poena i šest skokova, dosta manje generalno od Jokića koji je i u porazima Denvera praktično uvek bio blizu tripl-dabla. Ako isti, kojim slučajem, ne ostvari.

Ono što je za Filadelfiju dobro jeste to da su "zakucani" na trećem mestu Istočne Konferencije i to Doku Riversu daje za pravo da "pokupi" Denverov recept za Jokića i odmori svog najboljeg igrača - Embida!

Naime, mediji U SAD su odmah posle meča Seventisiksersa i Majamija najavili da će Embid, verovatno i Harden, propustiti naredni protiv Atlante i Bogdana Bogdanovića.

Koliko je Filadelfija bila loša u noći između četvrtka i petka govori podatak da je Embid ostao najefikasniji čak i kada je propustio veći deo poslednje deonice. Prvi iza njega bio je Harden sa 14 poena, dok su Milton i Haris ubacili po 11. Ovaj prvi je dodao i 10 asistencija.

Kada je u pitanju Majami, Džimi Batler i Tajler Hiro su imali po 24 poena. Strus i Adebajo su dodali po 14, ovaj poslednji i osam skokova, a Martin je imao 13 poena i sedam skokova. Za Vrelinu je ovo bila važna pobeda jer su i dalje na jedno mesto zaostatka od onog koje direktno vodi u plej-of.

Rezultati:

Orlando - Klivlend 94:118

Filadelfija - Majami 101:129

San Antonio - Portland 129:127

Juta - Oklahoma 98:114

Finiks - Denver 119:115

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    7. april 2023 | 07:16

    69% procenat iz igre on je svoje odradio nece sut iz igre da siluje kao neki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA