Madar uzeo mikrofon u ruke: Pogledajte kako košarkaš Partizana zvuči kada zapeva omiljenu pesmu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Navijači Partizana na društvenim mrežama su bili oduševljeni

Košarkaši Partizana ove sezone beleže fenomenalne rezultate u Evroligi gde su na pragu plasmana u Top 8 fazu i imaju šansu da je "zgrabe" već po okončanju današnjih utakmica u slučaju da ili Baskonija ili Žalgiris dožive poraz, odnosno ukoliko crno-beli sutra budu upisali trijumf.

Već nekoliko puta ove sezone moglo se primetiti kako je atmosfera u redovima tima Željka Obradovića na fenomenalnom nivou, a što se ogleda u zajedničkim proslavama sa navijačima po završetku utakmice, kao i odličnom odnosu koji košarkaši imaju sa svima kojima su crno-bele boje u srcu.

Veselo raspoloženje naravno utiče i na same košarkaše, pa je tako na društvenim mrežama isplivao interesantan snimak na kojem se vidi kako je Jam Madar u zagrljaju jednog navijača i sa mikrofonom u rukama izvodi jednu pesmu.

Pored toga što u poslednje vreme "sipa" sa svih pozicija i pogađa šuteve sa distance u velikim procentima, sjajni Jam je pokazao da ima i druge talente, a na Tviteru su navijači proglasili da Partizan "ima najbolje pevače među košarkašima".

I sam Madar je nekoliko puta isticao da jako voli da peva, a u video snimku možete poslušati kako to izgleda u njegovoj izvedbi.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović otkrio ambicije Partizana pred put u Monako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lenka

    6. april 2023 | 17:40

    Ovo je u Pantelisu,najbolji muški berberin u gradu(Ilije Garašanina)!

  • lenka

    6. april 2023 | 17:16

    Ovo je u salonu Pantelis,najbolji berberin u gradu..(Ilije Garašanina)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA