"Goreće" u Železniku: Partizan bez Lesora i Grobara brani 1. mesto, FMP "igra za Zvezdu"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Čeka nas derbi 24. kola ABA lige od 20.00

Jedan od derbija 24. kola ABA lige čeka nas u Železniku od 20.00 gde se sastaju FMP i Partizan. Crno-belima je ovo jedna od najtežih prepreka na putu ka prvom mestu ABA lige i prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

FMP kao razvojni tim Crvene zvezde, imaće veliki motiv da savlada Partizan i pomogne crveno-belima da ponovo imaju sve u svojim rukama za prvo mesto.

Partizan trenutno ima skor 20:2, dok Zvezda ima 18:3 uz meč manje.

Crveno-beli pre duela u Železniku gostuju Megi, a ukoliko pobede, preneće pritisak na večitog rivala za duel u Železniku.

Tradicionalno su mečevi koje Partizan igra u Železniku nezgodni za crno-bele, a poslednja četiri meča ovih ekipa završena su u neizvesnoj završnici u poslednjim minutima utakmice.

Ekipa Željka Obradovića biće dodatno oslabljena neigranjem možda i svog najboljeg igrača ove sezone, Matijasa Lesora, koji izdržava kaznu od tri utakmice suspenzije zbog udaranja Filipa Petruševa nakon večitog derbija.

Takođe, neće Partizan imati ni podršku svojih navijača, koja ih ove sezone nosi ka najvećim uspesima u Evroligi. Iz nedelje u nedelju Grobari pune Arenu i po 20.000 navijača daje vetar u leđa svojim igračima, koji uz njihov huk lete po terenu.

Ali, u Železniku će morati bez toga, jer je FMP odlučio da ne prodaje karte za ovu utakmicu i da u halu mogu da uđu samo vlasnici sezonskih karata za mečeve "Pantera".

Telegraf će biti u Železniku i moći ćete na našem portalu da pratite sva dešavanja iz hale i veliku bitku koja bi mogla da odredi ko će na kraju osvojiti prvo mesto u regularnom delu ABA lige.

Video: Lesor i Panter dohvatili megafone, crno-beli slavili pobedu sa navijačima

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    3. april 2023 | 12:25

    FMP1 igra za FMP2.

  • Zokki

    3. april 2023 | 12:35

    Cirkus liga gde igra razvojni tim jednog kluba... i nikad ga dosad nije pobedio... i onda se sekundarci usude da kažu da je ovo liga Željka Obradovića.... ccccc

  • Džontra

    3. april 2023 | 11:57

    Da li će navijači fmp-a bodriti svoj tim,zna li šta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA