Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča FMP - Partizan u ABA ligi

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Važan susret za crno-bele u borbi za prvo mesto na tabeli

Košarkaši Partizana večeras igraju veoma važan meč u borbi za prvo mesto na kraju sezone u ABA ligi. Neće putovati daleko, pošto će morati da skoknu do predgrađa u Železnik gde ih dočekuje FMP.

Susreti sa Panterima su uvek bili interesantni i jasno je da Partizan neće imati nimalo lak posao da produži seriju pobeda u regionalnom takmičenju. Ekipa Nenada Stefanovića jeste slabija posle odlaska Trenta Frejžera, ali je tvrd orah za apsolutno svakog, posebno u Železniku.

U prvom delu sezone Partizan je savladao FMP rezultatom 90:86. Rezultat deluje krajnje dramatično, iako su crno-beli imali +27 u četvrtoj četvrtini, jer se sve "loše" za njih desilo onog momenta kada je Željko Obradović rešio da uvede u igru mlađe igrače.

Ovoga puta nema sumnje da će trener crno-belih zahtevati sigurnost do samog kraja, a meč je na programu od 20.00 časova uz direktan prenos na TV "Arena Sport Premium 1".

Video: Partizan vodio 26 razlike, pa se borio za goli život: Tek u poslednjim sekundama do pobede nad FMP

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA