Mirotića sačekalo iznenađenje Partizana: Zoran Savić ispred kluba uručio poklon košarkašu Barselone

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Njemu su pokazali i zahvalnost zbog svega što je učinio za navijače u Španiji

Košarkaši Partizana će od 20 časova i 30 minuta dočekati na svom parketu Barselonu, dok su čelnici crno-belih odlučili i da najboljem košarkašu španske ekipe, Nikoli Mirotiću, dodele mali znak pažnje zbog svega što je učinio tokom gostovanja u Španji.

Naime, kada je Partizan gostovao u Barseloni, veliki broj karata je bio kupljen od strane navijača iz crno-belog tabora, ali obezbeđenje zbog propisa nije moglo da ih pusti u dvoranu, zbog čega su nastali u dvoranu. Nikola Mirotić je bio jedan od "najglasnijih" u toj situaciji i uputio je direktno izvinjenje Partizanu, kao i svim navijačima.

Takođe, nije tajna ni da je Nikola Mirotić navijač Partizana, pošto je pre više od decenije tokom gostvanja to jasno rekao.

- Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili - rekao je Mirotić pre 10 godina za tadašnji "Sport".

Sve je to bilo i više nego jasno dovoljno da Zoran Savić, sportski direktor Partizana, pre meča dodeli poklon ovom košarkašu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Video: Pešić otkrio na koje igrače čeka do početka kvalifikacija za SP

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA