Kiprani podsetili na haos u kragujevčakom "Jezeru": Leteli hidranti i stolice, huligani se tukli sa policijom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fajnal for kiparskog Kupa nastaviće se tek u ponedeljak

Grozne scene, koje ne dolikuju košarkaškim terenima videli smo na Kipru. Huligani su se sukobili sa policijom pre i tokom prvog polufinalnog meča tamošnjeg Kupa između Apolon Limasola i Anortozisa, a sve je više ličilo na bojno polje nego na utakmicu. 

U dvorani "Tasos Papadopulos" u Nikoziji videli smo sve osim košarke. Prema pisanju lokalnih medija, dvorana je do vrha bila ispunjena dimom i parket se uopšte nije ni video, a u prostoriji u kojoj ste vrlo lako mogli i da se ugušite, huligani su napali policiju.

Gađali su ih hidrantima, stolicama, svime što im je dopalo pod ruke, a prema izjavama su se navijači Apolona i pre meča sukobili sa žandarmerijom koja je morala da upotrebi suzavac kako bi rasterala izgrednike.

Situacija je eskalirala na poluvremenu meča, kada su navijači Apolona pokušali da uđu na sam parket i da se domognu rivalskog tabora. Sudije su tražile da se dvorana u potpunosti isprazni kako bi utakmica bila nastavljena, jer nije bilo moguće garantovati ama baš nikakvu sigurnost.

Pošto su napustili dvoranu, navijači su nastavili sa divljanjem van nje, rušeći autobuska stajališta i pričinivši veliku materijalnu štetu. Parkirani automobili policije su takođe postali meta.

Naposletku, Košarkaška federacija Kipra odlučila je da pomeri sve utakmice koje su bile planirane za nedelju na ponedeljak, na zahtev policijskih organa. Tada će biti nastavljen i susret Anortozis - Apolon Limasol. Finale se neće odigrati u ovom terminu, već u nekom naknadnom.

Video: Novi snimci haosa na Autokomandi: Sukob huligana i policije propraćen topovskim udarima

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA