Od brutalnog udaranja do tri poljupca i "srbovanja" Amerikanca: "Bromansa" Džordana i Jokića nikad jača

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Denvera imaju još dva koraka do titule

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su još jedan korak ka NBA tituli pošto su u trećem meču velikog NBA finala savladali Majami 109:94. 

Nikola Jokić je odigrao meč za istoriju kao prvi koji je u NBA finalu ostvario tripl-dabl u kojem je imao najmanje 30 poena im 20 skokova. Takođe, ono što je uz dobru igru srpskog košarkaša obeležilo meč jeste i tradicija koju ima sa Deandre Džordanom. Naime, ponovo su viđena tri poljupca.

Amerikanac je naučio srpski običaj koji mu se, po svemu sudeći, dopada.

Ovakvo prijateljstvo sa Jokićem privuklo je pažnju ljubitelja NBA lige, a mnoge navijače je prijatno iznenadilo. Posebno, ako se uzme u obzir duel dvojice košarkaša iz vremena kada je srpski košarkaš igrao svoju drugu sezonu u Denveru. Tada, Deandre Džordan je nosio dres Los Anđeles Klipersa i u par navrata je bio vidno iznerviran duelima sa Jokićem. Tada je Somborca odgurnuo, a u jednom momentu udario po ruci.

Sukob je mogao da eskalira, ali je Jokić bio pribran. Na svu sreću, sada je sve drugačije i među njima vladaju prijateljski odnosi.

Po svemu sudeći, sada je sve drugačije, a prijateljstvo dvojice košarkaša je nikad jače. Moglo bi se reći da je Deandre počeo i da "srbuje" po Americi.

(Telegraf.rs)

Video: Bruk Lopez u somborskoj školi košarke: Ovako izgleda kad Jokić "školuje" rivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA