Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari su obožavali Rašona, a sada će još više: "Tako sam srećan zbog njih, najverniji su i najstrastveniji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš Partizana oglasio se na Tviteru uz emotikone crnog i belog srca

  • 3
rašon tomas Foto: MN Press

Košarkaši Partizana sutra uveče igraju jako važan meč 30. kola Evrolige protiv Olimpijakosa u beogradskoj "Štark Areni", a nema sumnje da bi pobeda na tom meču lansirala crno-bele ka jednom od prvih osam mesta na tabeli i plasmanu u plej-of.

I bivši igrači pomno prate dešavanja u taboru Željka Obradovića, a o tome svedoči tvit koji je objavio košarkaš crno-belih od 2019. do 2021. godine, Rašon Tomas. On je za vreme boravka u Partizanu duboko ušao pod kožu navijača sa kojima je ostvario sjajnu vezu.

Nije zaboravio veličanstvenu atmosferu koju su Grobari pravili na utakmicama, a koju je kasnije prekinula surova pandemija koronavirusa koja je ispraznila dvorane širom Evrope, uključujući i Srbiju.

Rašon je na društvenim mrežama ostavio poruku zbog koje će ga navijači Partizana sigurno još više zavoleti.

- Toliko sam srećan što su Grobari ponovo na vrhu! Oni su najverniji i najstrastveniji navijači, zaslužuju to - napisao je Tomas i oduševio sve.

Vrlo brzo su počeli da stižu komentari Tomasu da dođe na neku od utakmica crno-belih i da će biti vatreno dočekan. Videćemo da li će on poslušati taj savet.

Po odlasku iz Partizana, on se preselio daleko na istok u Aziju, gde je prvo nastupao u Južnoj Koreji za ekipu Ulsan Hjundai Mobis Fibus, a potom je prešao u Japan gde igra za Sendai 89erse u prvoj ligi i najbolji je igrač sa prosečno 16,7 poena po utakmici.

Video: Željko Obradović o Olimpijakosu i važnom meču Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 23. mart 2023 | 18:33

    Браво Рашон ! Ко једном обоји срце у ⚫️⚪️⚫️⚪️!Остаје вечно веран!ми смо Гробари, најбољи смо, најбољи!!!!КК Партизан до вечности!!!!!

  • General

    23. mart 2023 | 20:46

    Velika greška Obradovića. I on i Pejdž su trebali da ostanu

  • crni

    23. mart 2023 | 21:39

    Volio bih da se vrati !!! Igračina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA