Bogdanović zvanično potpisao novi ugovor

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Stavio je paraf na četiri godine

Kao što je i najavljeno, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i zvanično je potpisao novi ugovor sa Atlantom koji će stupiti na snagu od sledećeg leta!

Ovu vest potvrdio je klub koji je naveo da je Bogdanović stavio paraf na četvorogodišnji ugovor. Visinu istog nisu obelodanili, ali se ranije pojavila informacija da će dobiti 17 miliona dolara po sezoni. Odnosno 64 miliona ukupno.

- Bogi donosi toliko kvaliteta koje tražimo kod igrača Hoksa. Pored svojih vrhunskih šuterskih sposobnosti, on ima svestranost da napreduje kao starter ili šesti igrač, kao i konkurentnost koja je od neprocenjive vrednosti za naš tim i kulturu - rekao je generalni direktor tima Landri Filds.

Bogdanoviću je ovo treča sezona u dresu Atlante i u proseku je beležio 14.1 poena. Trenutno zauzima 11. mesto po broju ubačenih trojki u istoriji tima, a pre dolaska u redove Hoksa igrao je za Sakramento, Fenerbahče i Partizan.

Video: Magičan koš našeg Bogdanovića iz mrtvog ugla: Bogdan i Hoksi odneli pobedu na Dončićevom terenu

(Telegraf.rs

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA