"Ova pobeda je za navijače, blizu smo da ostvarimo cilj": Iks-faktor Trifunović o velikom trijumfu nad Efesom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On je postigao jako važne poene početkom poslednje deonice nakon kojih se i energija potpuno promenila

Velika pobeda večeras za Partizan, može biti i presudna kada je borba za Top 8 fazu u pitanju, protiv Anadolu Efesa na gostujućem terenu u Turskoj - 84:97.

Crno-beli su gubili sa 17 razlike, posle toga su stigli i prestigli turski tim, pogotovo zahvaljujući neverovatnoj poslednjoj deonici koju su dobili rezultatom 34:20.

Jedan od "iks faktora" bio je i sjajni Uroš Trifunović, koji je u prelomnim momentima utakmice imao važne odbrane i poene iz kontre, nakon kojih je i stigao veliki preokret Partizana. On je u izjavi za Sport Klub istakao važnost trijumfa.

- Dve utakmice u nizu preokreti. Imali smo zaostatak koji nije mali, preko 15 poena razlike... Mnogo bitna utakmica, Efes je bio iznad nas, sada imamo pobedu u gostima protiv njih. Ali imamo još pet utakmica da odigramo, blizu smo da ostvarimo taj cilj. 

Početak nije bio baš najbolji...

- Ušli smo mrtvo u utakmicu, nekako nismo trčali kako treba. U poslednjoj četvrtini se nekako sve promenilo i sve je izgledalo drugačije.

Sve oči su sada uprte ka Olimpijakosu.

- Jeste, imamo neverovatan raspored zajedno sa ABA ligom i Evroligom. Otkazana je utakmica sa Budućnosti, tako da se već spremamo za Olimpijakos.

Posebna poruka upućena je navijačima, kojih nije bilo u većem broju u "Sinan Erdemu", ali koji su se i pored toga čuli.

- Hvala im puno, čuli su se, iako ih je bilo samo njih par. Ova pobeda je za navijače, drago mi je što dolaze da navijaju za nas i ovde - rekao je Uroš za Sport Klub. 

Video: Imamo brkove i pobeđujemo, navijačima baš znači: Papapetru o sujeverju, Top 8, derbiju sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA