Ataman nikad kraći posle poraza od Partizana: Trener Efesa bio pred kamerama pet sekundi!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ponestalo je reči treneru dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope

Košarkaši Partizana u nezadrživom naletu pokorili su i Istanbul, dominirali na terenu dvostrukog uzastopnog šampiona Evrolige Efesa, koga su nokautirali iako su gubili 17 razlike!

Serija crno-belih krenula je od druge deonice i od tog momenta se pitao samo jedan tim. Obradovićeva četa je jurišala, pogađala, blokirala, odigrala možda i najbolje poluvreme ove sezone, za konačnih 97:84.

Nije pomogla ni reakcija nervoznog trenera domaćih Atamana u kritičnim momentima, pokušao je tehničkom greškom da preokrene tok dešavanja ali neuništivi su crno-beli bili i ovaj put kao mnogo puta ove sezone.

Na kraju, Atamanu je preostalo samo da čestita boljima posle meča i to je uradio na njemu svojstven način, izjava koju je dao za zvanični kanal Evrolige trajala je svega pet sekundi.

- Partizan je igrao sjajno u drugom poluvremenu, zaslužili su da pobede i ja im čestitam na tome - bio je kraći nego ikad trener Efesa.

Takođe, trener turskog tima je i na konferenciji za novinare u samo nekoliko rečenica objasnio poraz.

- Posle dobrog starta, počeli smo da pravimo na smešan način da gubimo lopte. Od prve lopte, od prvog pasa. Posle toga, dozvolili smo im lake poene. Postigli su 16 poene posle naših izgubljenih loptu. U poslednjoj četvrtini izgubili smo balans, a mi smo nastavili da gubimo lopte.

- U odbrani, zaista su igrali dobru odbranu. Pogodili su dobre šuteve u poslednjoj četvrtini i sa tom razlikom došli su do poebede. Čestitam im.

Turski tim će sada vrlo teško do plej-of faze mada nije otpisan, trenutno je na dve pobede manje od Partizana.

Video: Ataman prozvao Željka Obradovića: Pitajte njega što nije pustio Papapetrua za Grčku

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA