Da li će pijanstvo Majka Džejmsa da pomogne Partizanu u borbi za Top 8?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glavna zvezda Monaka je suspendovana, a sada je poznat i razlog

Monako je odlučio da suspenduje Majka Džejmsa, svog najboljeg igrača, koji je zbog toga propustio i poslednju utakmicu u Evroligi protiv Baskonije, ali i u francuskom prvenstvu protiv Roana.

Nije precizirano dokle će suspenzija biti na snazi, ali očigledno je da je Saši Obradoviću prekipelo nakon novog kršenja klupske discipline problematičnog američkog košarkaša.

Naime, kako prenosi L'Ekip, razlog za suspenziju Majka Džejmsa je opijanje u Atini, posle kojeg je njegovo stanje opisano kao "veoma pijano".

Navodno je Džejms bio u društvu Dejvida Bejkona, zvezde Panatinaikosa i zajedno su se napili u nekom od noćnih klubova u Atini.

Interesantno je da je i Bejkon sklonjen iz Panatinaikosa, i to baš pred meč sa Zvezdom, ali ni to nije pomoglo crveno-belima, koji su tim porazom gotovo izgubili svaku šansu za Top 8.

Zanimljivo je i da je Monako slavio bez Majka Džejmsa na teškom gostovanju Baskoniji, tako da je ekipa Saše Obradovića u borbi za visok plasman i trenutno su na četvrtom mestu.

Monako će do kraja regularnog dela igrati i sa Partizanom, a taj meč je na programu 7. aprila u Monaku. Ostaje da se vidi da li će Obradović do tada da "pomiluje" svoju glavnu zvezdu ekipe.

Crno-belima bi svakako odgovaralo da Monako oslabljen uđe u ovaj meč, koji bi crno-belima mogao da bude jedan od najznačajnijih.

(Telegraf.rs)

Video: Čukarički izvukao bod u 85 minutu protiv Radničkog iz Kragujevca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA