Žocu preneli reči Ivanovića da i on zna da će ih Zvezda pobediti u plej-ofu: "Je l' to normalno?"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 23

Žestoke reči trenera večitih posle derbija

Željko Obradović je posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom na konferenciji dobio pitanje i o rečima Duška Ivanovića, koji je samouvereno rekao da mu je glavni utisak ovog meča da je shvatio da će Zvezda pobediti Partizan u plej-ofu ABA lige i da to znaju i u Partizanu.

Duško Ivanović je rekao da je njemu najbitniji osećaj koji je izvukao posle utakmice, da nije bitan rezultat - Partizan zna da će ih dobiti, kako komentarišete to? - glasilo je pitanje novinara.

Željko je ipak isprva pokušao da ostane suzdržan, ali je posle istakao da od njega nikada novinari nisu čuli da pričaju šta neko drugi misli, i upitao se "jel' to normalno?".

- Dobro, ja nikad sebi nisam dozvolio da pričam na način da ja znam šta neko drugi misli. Time sam sve rekao. Ja verujem u svoj tim kao što sam uvek verovao, imamo sezonu za sad kakvu imamo, u Evroligi je trenutak gde zavisimo od nas samih što je dobra pozicija. Raspored je težak, izuzetno težak. U Aba ligi imamo pobedu više, to treba da probamo da radimo, da odbranimo i da probamo da imamo prednost domaćeg terena. Kako god, u plej-ofu se zna. To je ovo o čemu pričam, energija, želja i hladna glava, dok do toga dođe... Još jednom ponavljam, jeste čuli nekad od mene da pričam šta neko drugi misli, jel to normlano? Ako mislite da je normlano, šta da radim. Opet pričamo o tome kako neko gleda na stvari, to je to - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Čukarički izvukao bod u 85 minutu protiv Radničkog iz Kragujevca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa bgd

    13. mart 2023 | 23:37

    E moj Ivanoviću sa tim repićem mor da znaš kome pretis ti si trener. 0

  • Gidra

    13. mart 2023 | 23:53

    Željko sad smo još više uz tebe

  • Repić

    13. mart 2023 | 23:42

    Ovom Ivanoviću gori pod nogama pa pali masu. Druže, igra ti se raspada u drugom poluvremenu u poslednjih par utakmica, sem sa Efesom. Nisi ti trener za Zvezdu, realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA